Veel gestelde Vragen

Kunnen we je helpen? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.


Wanneer moet ik rapporteren?

Als je een gifje ziet wat niet gedeeld mag worden op scroll of ruzieënde chatters dan rapporteer je die via de 3 puntjes aan de rechter bovenkant van die regel.

Als iemand je bericht in je prive en dat heeft te maken met pedofilie of scam rapporteer je dat. En voor ongewenst prive bestaat er een negeerknopje.
Rapporteerknop en negeerknop kan je vinden in je prive via het tandwieltje.

Chatten zonder account

Chatten op chillplanet is helemaal gratis! met of zonder account u hoeft zich niet te registreren dit is niet verplicht klik op direct gratis chatten en klik dan op inloggen als gast.

Chatten met profiel

Chatten met een profiel heeft meer voordelen dan zonder een profiel Je naam staat geregistreerd en kan je vrienden toevoegen of je privé berichten uitzetten voor leden/gasten of alleen open voor je vrienden Je kan bijvoorbeeld je eigen profiel foto uploaden je naam een andere kleur geven evenals je kleur van je tekst je kan gifjes sturen of videoclips van Youtube

De chat is langzaam of traag

De chat reageert traag op je device. Wat kunnen de oorzaken zijn en hoe kunt u deze zelf oplossen.

Controleer eerst of je apparaat wel internet verbinding heeft.

Wis u cache en cookies van u apparaat.

Probeer je apparaat op een ander netwerk en kijk of dit opgelost is.

Werkt dit nog steeds niet meld dit dan via onze contact formulier of spreek er een admin op aan.

Ik ben het wachtwoord van de chatbox vergeten, hoe kan ik nu inloggen?

Ga naar het inlogscherm van de chatbox en klik op de login knop. In het loginwindow wat nu verschijnt, klink je op de 'wachtwoord vergeten' link. Volg verder de instructies.

Kan ik een foto uploaden in de chatbox?

Dit kan met of zonder profiel iedereen kan afbeeldingen uploaden naar de chat

Wat gebeurt er als je je niet aan de huisregels houdt?

Dit zijn onze voorwaarden en huisregels. We vragen je om je aan die regels te houden. Als je ons uitscheldt of je meerdere malen niet aan de regels houdt en je jouw gedrag niet wilt aanpassen, blokkeren we het internetadres.

Kunnen prive gesprekken worden meegelezen.

Nee, ze kunnen niet meelezen met privegesprekken. Wel gaat alle tekst die je typt in privegesprekken langs een filter of spam filter. Als je met bepaalde woorden reclame maakt of spammed of bepaalde scheldwoorden gebruikt dan kunnen die filters je automatisch muten of bannen

Verbannen

Helaas u bent verbannen van de chat. Krijgt u deze melding en ben jij onterecht verbannen ? dan kunt u contact opnemen met ons via het contact formulier in het menu.

Gekickt

U bent gekickt van de chat. Een kick houd in dat u een 1 minuut of tot 30 dagen niet meer kan chatten.

Gemute
Helaas u heb een mute van het Systeem of van 1 van de beheerders gehad.

Hoe lang duurt een mute?

Een systeem mute duurt in meeste gevallen 5 minuten dit kan komen door schelden.

Gemute door een beheerder deze mute kan verschillen in tijd door wat er gebeurt is

Ik wil graag moderator worden.

We zoeken regelmatig moderators om onze chatters te helpen bij het chatten. Stuur een mailtje naar via onze contact formulier met de reden waarom je moderator wil worden. Vermeld hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke momenten (in de morgen, middag, avond en nacht)