GRATIS CHATTEN

Wil je graag gezellig chatten, andere leuke jongens en meiden leren kennen of wellicht gewoon even bespreken wat er vanavond op televisie is? Je bepaalt zelf waar je het over hebt en het is bovendien niet nodig om je te registreren. Chat in de publieke chatbox met alle anderen mee, of ga privé en begin een 1-op-1 gesprek. De moderators van Chillplanet houden alles in ieder geval goed in de gaten, zodat je er gezellig kunt chatten en je er graag nog eens terugkomt.

Privé chatten

of in de publieke chatbox
Chatten is hartstikke makkelijk, waardoor iedereen het kan. Toch is er veel chat info te vinden op het internet om er een beter idee van te krijgen. Al met al is het voldoende om naar onze chatbox door te klikken en daar mee te praten met de rest. Stel jezelf gewoon even voor, door aan te geven wie je bent en wellicht uit welke woonplaats je komt. Verder kun je al je gegevens gewoon voor jezelf houden, dat gaat anderen immers niets aan. Klets in de publieke chatbox met alle anderen tegelijk, of ga samen privé om een gesprek te starten waarin jullie wat meer rust hebben. Spreek over het voetbal van vanavond, de wedstrijd van van de week, je nieuwe make-up of wellicht iets anders wat je op dit moment bezighoudt.

Leuke contacten tijdens het chatten
Tijdens het chatten kom je allerlei leuke andere jongens en meiden tegen. Een chatsite is geen datingsite, al neemt dat natuurlijk niet weg dat je er leuke nieuwe vrienden kan maken. Kom nog eens terug om weer met ze te spreken, of wissel na verloop van tijd in een privéchat een e-mailadres met elkaar uit. Je hoeft je niet te registreren om te kunnen chatten, maar dat kan natuurlijk wel. Vertel iets over wat je bent en wat je leuk vindt, zodat ook anderen je beter kunnen leren kennen.